Fordi bygningsautomatik skal give mening

CTS

Forleden dag fik jeg tilsendt en video fra min kære kollega. Den omhandlede en fremtrædende amerikansk personlighed ved navn Simon Sinek. En interessant gut som har et meget spændende syn på forskelige emner. I denne video fortalte han om en model han kalder "The Golden Circle". Den synliggør hvorfor nogle virksomheder får succes og andre ikke. Kernen i hans model er at det handler om at tale ud fra sit "hvorfor".

Hvorfor gør vi som vi gør?

Det affødte en spændende snak på kontoret i EXPERO, hvor vi straks indledte jagten på vores "hvorfor". Hvorfor er EXPERO til?

Det sendte mig tilbage på en rejse i tiden. Tilbage til 2016, hvor jeg tog de første skridt ift. at realisere min drøm. Drømmen om at starte EXPERO. Og netop her bliver foregående spørgsmål relevant... hvorfor? Et spørgsmål jeg fra dag et har haft nemt ved at svare på.

For det fundament min drøm byggede på, var et resultat af en lang karriere som elektriker, tekniker, programmør, projektleder i bygningsautomations branchen... En karriere hvor jeg gang på gang, kom hjem efter en lang arbejdsdag i dyb frustration. En frustration over at de systemer og bygninger jeg var en del af at realisere, og som kunderne betalte store summer for, aldrig skabte den værdi jeg var overbevist om de kunne skabe. For jeg vidste at jeg som CTS-leverandør oftest leverede et kvalitetsprodukt.

Jeg er blevet fortalt, at enhver succes bygger på på en form for frustration eller lign. Og EXPERO er ingen undtagelse!

Jeg var dybt frustreret, og havde allerede i 2016 forsøgt at løse denne tilsyneladende voksende problemstilling. Men nu skulle der andre midler til.
Jeg drømte om at opbygge en virksomhed, som havde det ene formål at sikre kunderne, altså bygningsejerne, maksimal udbytte af deres investering. Så når de indkøbte fine nye tekniske løsninger som eks. CTS-anlæg, så vil vi i EXPERO stå klar til at hjælpe dem med at få en løsning, der rent faktisk også ville hjælpe dem og skabe værdi nu og langt ind i fremtiden.
En uvildig rådgivningsvirksomhed som ikke ville være drevet af komponentsalg, men derimod en langt mere kraftfuld drivkraft... maksimal værdiskabelse. En virksomhed med et revolutionerende setup, som vil agere i en branche og et marked hvor alt har en orden, og hvor den konserverende tankegang til tider hersker en smule mere end hvad godt er. Med andre ord:

Ville jeg skabe en revolution! 

Intet mindre end en CTS-revolution 🤣

Og det er netop det vi hver dag kæmper for i EXPERO. At revolutionere måden hvorpå man arbejder med etablering og drift af bygningers tekniske anlæg, så bygningsejerne får maksimal værdi for deres investering.

Og dette blev forleden dag omdrejningspunktet i snakken på kontoret. Vi vendte og drejede denne CTS-revolution og påbegyndte straks at koge en fond på emnet. 

Og konklusionen? Ja den blev, at det vi gør i EXPERO skal give mening... fordi bygnigsautomatik skal give mening.

Vi bør, på bygningsejernes vegne, spørge os selv om det vi gør giver mening, og det er den tilgang vi tager i byggeriets faser og den efterfølgende drift. Vi udfordrer status quo og stiller de spørgsmål, som skal sikre, at det vi gør, sker af den årsag at det rent faktisk giver mest mening. At vi har vendt alle sten for at finde den bedste løsning for vores kunde, og ikke blot tager den første og bedste udvej med den undskyldning at sådan har man jo altid gjort.

Vi vil i EXPERO fortsætte vores ukuelige kamp for bedre tekniske løsninger i bygninger, og hver dag når jeg står op og ser mig i spejlet, vil jeg huske mig selv på, at det jeg kæmper for er:

AT MÅDEN VI BYGGER OG DRIFTER BYGNINGER PÅ SKAL GIVE MENING

2 kommentarer

Kan ikke være mere enig !!! men for f..... hvor er der mange bump på vejen derhen.

Med venlig hilsen
Arne Jakobsen

Læs mere
Læs mindre

Korrekt Arne... der er rigtig mange bump på vejen, hvilket kan være både frustrerende og gøre en enormt opgivende på processen. Men heldigvis ser vi at løsningen ofte ikke er så kompleks og uoverskuelig som man kan frygte, så der er håb 😉

Venlig hilsen

Andreas

Læs mere
Læs mindre