GØR CTS TIL DIN BEDSTE VEN

Logo-3-png-file (002) - Inverted Colours

Seneste nyt fra Direktøren

Se de nyeste blogindlæg her eller gå til hele bloggen her 

Fordi bygningsautomatik skal give mening

CTS

Forleden dag fik jeg tilsendt en video fra min kære kollega. Den omhandlede en fremtrædende amerikansk personlighed ved navn Simon Sinek. En interessant gut som har et meget spændende syn på forskelige emner. I denne video fortalte han om en model han kalder "The Golden Circle". Den synliggør hvorfor nogle virksomheder får succes og andre ikke. Kernen i hans model er at det handler om at tale ud fra sit "hvorfor".

Hvorfor gør vi som vi gør?

Det affødte en spændende snak på kontoret i EXPERO, h…

Læs mere…

Vi kan ikke se den gode bygningsautomatik for bits og bytes

photo-1605710990211-50b342b318ff

Inden jeg åbner op for godteposen i denne omgang, er der noget jeg bliver nødt til at slå fast.

Jeg har altid været teknologifan, og jeg er af den overbevisning at vi skal byde ny teknologi velkommen så de kan gøre verden til et bedre sted. Jeg er født og opvokset i 80'erne og er derved flasket op på Commodore 64 og Nintendo NES, og jeg har fra mit førstephoto-1550745165-9bc0b252726f møde med teknologiens forunderlige verden været fascineret. Igennem årene har jeg lært mig selv, at forstå teknikken bag maskinerne. Og her, …

Læs mere…

Så skete det! Spændende møde med Boligstyrelsen

ShhJegTalerMedMitCtsAnlaeg

For få måneder siden... eller i virkeligheden nok for et halvt år siden, kontaktede jeg vores Boligminister, Kaare Dybvad for at drøfte bygningsautomatik med ham. Omdrejningspunktet i min henvendelse var det nye tiltag i bygningsreglementet anno 10. marts 2020, som overordnet siger følgende:


"§ 298a Bygningsautomatik
I nye bygninger omfattet af § 260 med et dimensionerende varmebehov eller kølebehov over 290 kW skal der installeres bygningsautomatik til styring af de tekniske anlæg.

Stk. 2. I eks…

Læs mere…


Nyheder fra Netværket

Her holder vi dig opdateret på de seneste nyheder og tiltag

Få vores dørhænger gratis med posten

Du skal ikke snydes for muligheden for at få fingrene i vores sjove lille dørhænger om drift af CTS-anlæg!

Dørhængeren sendes til dig inden 14 dage

Bestil dit skilt her

Få adgang til vores hemmelige værktøj

Nu har du muligheden for at få adgang til et af de vigtigste værktøjer, som EXPERO selv Bruger når de drifter med omtanke. 

Klik her for at modtage værktøjet 


Vil du have mere? 

Bliv medlem af vores netværk, hvor alle der interesserer sig for drift af bygningsautomatik mødes omkring det fælles mål, at gøre vores arbejde både nemmere og sjovere.

Prøv vores netværk i 14 dage til 0 Kr.

 

Sammen står vi stærkere

Mød andre der sidder med samme udfordringer og opgaver som dig selv ift. drift af bygningsautomatik 

Få din bygning til at yde bedre

Reducer energiforbruget og forbedre komforten i din bygning. Hvorfor? Fordi det gør din hverdag nemmere og sjovere.

Lær at mestre CTS i driften

Vi hjælper dig med at få din bygning til at yde bedre. Med rådgivning, værktøjer, tips og tricks gør vi din hverdag nemmere.

Klik herunder for at se et udpluk af alt det spændende materiale du får adgang til hvis du er medlem.

Som medlem af Fællesskabet for Bæredygtig Bygningsdrift
får du bl.a. adgang til følgende:

 • Forum og facebook gruppe.
  • Her mødes alle vores medlemmer og deler erfaringer og udfordringer med hinanden. Her kan du få hjælp til aktuelle udfordringer du står overfor i din dagligdag eller måske dele din erfaringer så andre kan få gavn heraf 
 • Blog
  • I vores blog kan du læse seneste nyt omkring bygningsautomatik og andre relaterede emner. Det er her Andreas Pape Kjærsgaard deler ud af sin enorme viden fra over 15 år i CTS-branchen
 • Videomateriale
  • Én gang om måneden laver vi en ny video der har til formål at give dig tips og tricks der kan gøre din dagligdag nemmere
 • Værktøjer
  • Vi lægger hele tiden nye værktøjer op, som kan hjælpe dig med at imødekomme det vi kalder Bæredygtig Bygningsdrift. Det kan være vejledninger, skemaer mm. Altsammen noget der hjælper dig i dagligdagen.
 • Arrangementer
  • Flere gange om året holder vi arrangementer, som du altid får en personlig invitation til. Det er her vi mødes for at tale om alt fra gode løsninger og aktuelle udfordringer til nye produkter på markedet. Vi inviterer også leverandører indenfor, som her deler ud af deres viden omkring bygningsautomatik.
 • Gode tilbud
  • Du får medlems rabatter på vores kurser og uddannelsesforløb. Derudover får du 20% på alle produkter i EXPERO, som bl.a. indebærer uvildig CTS-rådgivning samt sparring til drift af jeres CTS-anlæg.

Ovenstående er et lille udpluk af alt det værdiskabende materiale, som du får adgang til, hvis du er medlem af vores fællesskab. Vores målsætning er at gøre din dagligdag nemmere, uanset hvilken rolle du har ift. bygningsautomatik i dagligdagen. Derfor tilbyder vi hele tiden fordele og værdiskabende materiale til vores medlemmer..

For et lille månedligt beløb får du adgang til et univers af værdiskabende ting. 

 

BLIV MEDLEM I DAG FOR KUN KR. 99/MDR.*

eller

BETAL FOR 1 ÅR OG SPAR 30%

 *Du binder dig i et år ad gangen. Prisen er inkl. moms.