VI ER SPECIALISTER I CTS

Logo-3-png-file (002) - Inverted Colours

Om EXPERO Academy

EXPERO Academy er stiftet af Andreas Pape Kjærsgaard, som en "søster" til rådgivningsvirksomheden EXPERO ApS. Andreas tror på at vi sammen står stærkere, og at vi ved at bringe vores viden i samspil kan opnå en sjovere og mere værdiskabende dagligdag. Og det er netop på det fundament, at EXPERO Academy hviler.

I sine mange år i elektriker- og CTS-branchen opdagede han de mange udfordringer, man som driftsansvarlig står overfor, når man har ansvaret for driften af bygninger. Udfordringer som bliver skabt af en stadig stigende kompleksitet i de tekniske installationer, og et marked der ikke tilgodeser den sidste mand i kæden... nemlig den driftsansvarlige.

Når en bygning er bygget og alle de dygtige håndværkere, rådgivere, arkitekter, ingeniører og projektledere har forladt byggepladsen til ære for det næste byggeprojekt, så står den driftsansvarlige alene tilbage. Tilbage med alle disse systemer, som nu skal til at vise sit værd. Det er en enorm svær opgave, og der er ofte meget lidt hjælp at hente til denne enorme opgave, som den driftsansvarlige står med.

I EXPERO tror vi på, at det er i driften at den reelle værdi skabes. En ny bygning fungerer ikke bare fra dag ét. En bygning skal have kærlighed i form af tid, lyst og kompetencer for at yde optimalt, og derfor er det jo blot endnu mere ærgerligt, at man som driftsansvarlig står alene med opgaven. 

Derfor har vi stiftet EXPERO Academy, som er en bevægelse indenfor kompetenceudvikling med udgangspunkt i bygningsautomatik. Det bygger på en enorm iver efter at hjælpe den driftsansvarlige i dagligdagen. Hjælp til at blive klædt rigtig på i form af eks. efteruddannelse. Drømmen om at skabe et univers, hvor man kan møde ligesindede og blive klogere på den bygningsautomatik, og hvor alt viden om bygningsautomatik er samlet ét sted. Det hele er skabt med ét enkelt formål:

AT GØRE HVERDAGEN NEMMERE OG SJOVERE FOR OS ALLE

OG...

Så er der jo også den ekstra gevinst, at man herved reducerer energiforbruget samt øger komforten, hvilket tilgodeser økonomien, brugerne i bygningerne og vores alles elskede moder jord.

 

PNG-2