VI ER SPECIALISTER I CTS

Logo-3-png-file (002) - Inverted Colours

Om EXPERO Academy

EXPERO Academy er stiftet af Andreas Pape Kjærsgaard, som en "søster" til rådgivningsvirksomheden EXPERO ApS. Andreas tror på at vi sammen står stærkere, og at vi ved at bringe vores viden i samspil kan opnå en sjovere og mere værdiskabende dagligdag. Og det er netop på det fundament, at EXPERO Academy hviler.

I sine mange år i elektriker- og CTS-branchen opdagede han de mange udfordringer, man som driftsansvarlig står overfor, når man har ansvaret for driften af bygninger. Udfordringer som bliver skabt af en stadig stigende kompleksitet i de tekniske installationer, og et marked der ikke tilgodeser den sidste mand i kæden... nemlig den driftsansvarlige.

Når en bygning er bygget og alle de dygtige håndværkere, rådgivere, arkitekter, ingeniører og projektledere har forladt byggepladsen til ære for det næste byggeprojekt, så står den driftsansvarlige alene tilbage. Tilbage med alle disse systemer, som nu skal til at vise sit værd. Det er en enorm svær opgave, og der er ofte meget lidt hjælp at hente til denne enorme opgave, som den driftsansvarlige står med.

I EXPERO tror vi på, at det er i driften at den reelle værdi skabes. En ny bygning fungerer ikke bare fra dag ét. En bygning skal have kærlighed i form af tid, lyst og kompetencer for at yde optimalt, og derfor er det jo blot endnu mere ærgerligt, at man som driftsansvarlig står alene med opgaven. 

Derfor har vi stiftet EXPERO Academy, som er en bevægelse indenfor kompetenceudvikling med udgangspunkt i bygningsautomatik. Det bygger på en enorm iver efter at hjælpe den driftsansvarlige i dagligdagen. Hjælp til at blive klædt rigtig på i form af eks. efteruddannelse. Drømmen om at skabe et univers, hvor man kan møde ligesindede og blive klogere på den bygningsautomatik, og hvor alt viden om bygningsautomatik er samlet ét sted. Det hele er skabt med ét enkelt formål:

AT GØRE HVERDAGEN NEMMERE OG SJOVERE FOR OS ALLE

OG...

Så er der jo også den ekstra gevinst, at man herved reducerer energiforbruget samt øger komforten, hvilket tilgodeser økonomien, brugerne i bygningerne og vores alles elskede moder jord.

 

PNG-2

Vil du som driftsansvarlig have en sjovere hverdag? 

Bliv medlem af vores netværk, hvor alle der interesserer sig for drift af bygningsautomatik mødes omkring det fælles mål, at gøre vores arbejde både nemmere og sjovere.

Prøv vores netværk i 14 dage til 0 Kr.

 

Sammen står vi stærkere

Mød andre der sidder med samme udfordringer og opgaver som dig selv ift. drift af bygningsautomatik 

Få din bygning til at yde bedre

Reducer energiforbruget og forbedre komforten i din bygning. Hvorfor? Fordi det gør din hverdag nemmere og sjovere.

Lær at mestre CTS i driften

Vi hjælper dig med at få din bygning til at yde bedre. Med rådgivning, værktøjer, tips og tricks gør vi din hverdag nemmere.

Klik herunder for at se et udpluk af alt det spændende materiale du får adgang til hvis du er medlem.

Som medlem af Fællesskabet for Bæredygtig Bygningsdrift
får du bl.a. adgang til følgende:

 • Forum og facebook gruppe.
  • Her mødes alle vores medlemmer og deler erfaringer og udfordringer med hinanden. Her kan du få hjælp til aktuelle udfordringer du står overfor i din dagligdag eller måske dele din erfaringer så andre kan få gavn heraf 
 • Blog
  • I vores blog kan du læse seneste nyt omkring bygningsautomatik og andre relaterede emner. Det er her Andreas Pape Kjærsgaard deler ud af sin enorme viden fra over 15 år i CTS-branchen
 • Videomateriale
  • Én gang om måneden laver vi en ny video der har til formål at give dig tips og tricks der kan gøre din dagligdag nemmere
 • Værktøjer
  • Vi lægger hele tiden nye værktøjer op, som kan hjælpe dig med at imødekomme det vi kalder Bæredygtig Bygningsdrift. Det kan være vejledninger, skemaer mm. Altsammen noget der hjælper dig i dagligdagen.
 • Arrangementer
  • Flere gange om året holder vi arrangementer, som du altid får en personlig invitation til. Det er her vi mødes for at tale om alt fra gode løsninger og aktuelle udfordringer til nye produkter på markedet. Vi inviterer også leverandører indenfor, som her deler ud af deres viden omkring bygningsautomatik.
 • Gode tilbud
  • Du får medlems rabatter på vores kurser og uddannelsesforløb. Derudover får du 20% på alle produkter i EXPERO, som bl.a. indebærer uvildig CTS-rådgivning samt sparring til drift af jeres CTS-anlæg.

Ovenstående er et lille udpluk af alt det værdiskabende materiale, som du får adgang til, hvis du er medlem af vores fællesskab. Vores målsætning er at gøre din dagligdag nemmere, uanset hvilken rolle du har ift. bygningsautomatik i dagligdagen. Derfor tilbyder vi hele tiden fordele og værdiskabende materiale til vores medlemmer..


For et lille månedligt beløb får du adgang til et univers af værdiskabende ting. 

 

BLIV MEDLEM I DAG FOR KUN KR. 99/MDR.*

eller

BETAL FOR 1 ÅR OG SPAR 30%

 *Du binder dig i et år ad gangen. Prisen er inkl. moms.